Információ
Cégeladás. Egy cég életében nem kizárt, hogy olyan helyzetbe kerül, amikor a vezetők, tulajdonosok úgy érzik, nincs tovább. A külső körülmények, az inkorrekt partnerek vagy más ok miatt a Társaság eladósodik, pénztárállománya felduzzad, tagi kölcsönök igénybevétele válik szükségessé. A cégvezetés idejét és energiáját ezen problémák kezelése köti le. Az értéktermelő tevékenységre nem, vagy csak kevés idő jut . Ilyenkor merül fel lehetőségként a veszteséget okozó tevékenység kiszervezése, megszüntetése, vagy akár a teljes cég eladása. A cégeladás után Ön ismét azzal foglalkozhat amihez ért, a problémák további menedzselését pedig ezzel foglalkozó szakemberekre bízhatja. Ebben kíván Társaságunk Önnek segítséget nyújtani.

Amit kínálunk: Garantált megoldást az adósságállományára, a házipénztár és a tagi kölcsönök problematikájára. A cégeladás során a cég üzletrészét hazai vagy külföldi befektető vásárolja meg, akár az Ön ügyvédjének közreműködésével.

Cége nem fantomizálódik, a hivatalos szervek, partnerek számára továbbra is – igaz, immár Ön nélkül – elérhető marad. Biztosítjuk a cég új vezetését, így Önt a céggel kapcsolatban a jövőben már nem fogják zaklatni. Foglalkozzon azzal, amihez ért, mi is ezt tesszük. Közgazdász, jogász munkatársaink, könyvelőink mindent megtesznek azért, hogy a cég üzletrészének átruházása gördülékenyen, zökkenőmentesen történjen.

A cégeladás, adósságának kezelése során professzionálisan, maximális diszkrécióval járunk el, díjtalan konzultációt biztosítunk. Kérjük, néhány szóban írja meg milyen cégről van szó, vagy adja meg elérhetőségét – keresni fogjuk.

Mit nem kap tőlünk:a cégeladás során mi nem felelősség nélküli közvetítőként lépünk fel. Nem közvetítünk Ön és külföldiek, hajléktalanok vagy fellelhetetlen, vagyontalan személyek között. Az ilyen tranzakciók előnyeiről, hátrányairól sem kívánjuk meggyőzni, ezekről bő terjedelemben talál olvasnivalót az interneten, mint ahogyan arról is, hogy ezzel kapcsolatban esetleg milyen kérdésekre kell majd választ adnia és hogyan állapítható meg az eladó visszamenőleges korlátlan felelőssége.

Telefonáljon,
+13477369907 (USA)
+36 70 25 41 479 (HU)

vagyírjon most!