Áraink
Egy cégeladás során felmerülő költségekről – az eladni kívánt cég és az Ön személyes elvárásainak  ismerete nélkül –  felelősen nem tudunk konkrétumot írni.

Általánosságban elmondható, hogy egy cég eladása, kft üzletrész átruházása, eladása költséggel (ügyvédi díj, hatósági díjak stb.) jár. Gyakran szükséges a törzstőke felemelése, a magas házipénztár likvidálása is. Ezek fix költségek. Emellett eladósodott cég átvétele során (mivel a Kft., Bt. vagyonának, kötelezettségeinek és követeléseinek egyenlege vélhetően negatív) előfordulhat, hogy az eladónak is kell anyagi áldozatot hoznia. Ennek nagysága mindig az eladni kívánt cég állapotától függ és egyedileg kerül meghatározásra. Nem olcsó, hanem minőségi megoldást kínálunk.  Küldjön egy NAV folyószámla kivonatot és egy főkönyvi kivonatot, ezek ismeretében már  konkrét ajánlatot tudunk adni.  Ha nem szeretne most részleteket leírni, jelezze elérhetőségét és keresni fogjuk, vagy kérjen online ajánlatot.

A cég eladás során  cégét az Egyesült Államokban bejegyzett befektető, az European Investor Llc., egy európai befektetésekre specializálódott társaság vásárolja meg. Az adásvétellel egyidejűleg átveszi a cég teljes iratanyagát, házipénztárát, kötelezettségeit. Ezt követően a cég új (budapesti) székhellyel, új néven és új ügyvezető vezetésével fog tovább működni, immár az új, amerikai tulajdonos kockázatára. Garantált megoldást kínálunk problémáira.

Egy cég eladása  bizalmi kérdés. Mi minden erőnkkel azon vagyunk,  hogy az Ön igényeinek megfelelő minőségi szolgáltatást nyújtsunk. A felmerült problémákat sikeresen, gyorsan és nem utolsó sorban  biztonságosan oldjuk meg. Kérjen ingyenes konzultációt, meggyőződésünk, hogy megtaláljuk a megoldást.

 

Fontos!

Telefonáljon most!
+13477369907 (USA)
+36 70 25 41 479 (HU)

vagy  írjon most!

Online ajánlatkérés:

* indicates required field
© 2018: Cégeladás cégátvétel. Kft eladás Üzletrész eladás, All Rights Reserved | D5 Business Line Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress