Áraink
Egy cégeladás során felmerülő költségekről – az eladni kívánt cég és az Ön személyes elvárásainak ismeretenélkül – felelősen nem tudunk konkrétumot írni.

Általánosságban elmondható, hogy egy cég eladása, kft üzletrész átruházása, eladása költséggel (ügyvédi díj, hatósági díjak stb.) jár. Gyakran szükséges a törzstőke felemelése, a magas házipénztár likvidálása is. Ezek fix költségek. Emellett eladósodott cég átvétele során (mivel a Kft., Bt. vagyonának, kötelezettségeinek és követeléseinek egyenlege vélhetően negatív) előfordulhat, hogy az eladónak is kell anyagi áldozatot hoznia. Ennek nagysága mindig az eladni kívánt cég állapotától függ és egyedileg kerül meghatározásra.Nem olcsó, hanem minőségi megoldást kínálunk.Küldjönegy NAV folyószámla kivonatot és egy főkönyvi kivonatot, ezek ismeretében már konkrét ajánlatot tudunk adni. Ha nem szeretne most részleteket leírni, jelezze elérhetőségét és keresni fogjuk, vagykérjen online ajánlatot.

A cég eladás során cégét hazai vagy külföldi befektető vásárolja meg. Az adásvétellel egyidejűleg átveszi a cég teljes iratanyagát, házipénztárát, kötelezettségeit. Ezt követően a cég új (budapesti) székhellyel, új néven és új ügyvezető vezetésével fog tovább működni, immár az új tulajdonos kockázatára. Garantált megoldást kínálunk problémáira.

Egy cég eladása bizalmi kérdés. Mi minden erőnkkel azon vagyunk, hogy az Ön igényeinek megfelelő minőségi szolgáltatást nyújtsunk. A felmerült problémákat sikeresen, gyorsan és nem utolsó sorban biztonságosan oldjuk meg. Kérjen ingyenes konzultációt, meggyőződésünk, hogy megtaláljuk a megoldást.

Fontos!

Telefonáljon most!
+13477369907 (USA)
+36 70 25 41 479 (HU)

vagy írjon most!

Online ajánlatkérés:

* indicates required field
© 2021: Cégeladás cégátvétel. Kft eladás Üzletrész eladás, All Rights Reserved | D5 Business Line Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress