Áraink
Egy cégeladás során felmerülő költségekről – az eladni kívánt cég és az Ön személyes elvárásainak ismerete nélkül – felelősen nem tudunk konkrétumot írni.

Általánosságban elmondható, hogy egy cég eladása, kft üzletrész átruházása, eladása költséggel (ügyvédi díj, hatósági díjak stb.) jár. Gyakran szükséges a törzstőke felemelése, a magas házipénztár likvidálása is. Ezek fix költségek. Emellett eladósodott cég átvétele során (mivel a cég vagyonának, kötelezettségeinek és követeléseinek egyenlege vélhetően negatív) előfordulhat, hogy az eladónak is kell anyagi áldozatot hoznia. Ennek nagysága mindig az eladni kívánt cég állapotától függ és egyedileg kerül meghatározásra. Nem olcsó, hanem biztonságos megoldást kínálunk.

– Miért válasszon minket, ha problémás cégét szeretné eladni?

Ha problémás cégét el szeretné adni, akkor jó helyen jár. Mi 1994 óta foglalkozunk ilyen ügyekkel Magyarországon. Tapasztalt jogászaink, közgazdászaink és könyvelőink segítenek Önnek megszabadulni a felesleges terhektől és biztonságosan átadni cégét egy új tulajdonosnak.

– Gyorsaság

Gyorsan és hatékonyan dolgozunk. Egy cégeladás folyamata nálunk akár 1-2 hét alatt lezárulhat, ha Ön is együttműködik velünk.

– Megbízhatóság

Megbízhatóak vagyunk. Minden ügyfelünkkel egyedi szerződést kötünk, amelyben rögzítjük az eladási feltételeket és a felelősségi köröket. Nem hagyjuk cserben Önt sem a tranzakció során, sem utána.

– Átláthatóság

Átláthatóak vagyunk. Nincs rejtett költség vagy apróbetűs rész nálunk. Minden költséget és díjat előre közlünk Önnel, és csak akkor kezdjük meg a munkát, ha Ön elfogadja az ajánlatunkat.

– Rugalmasság

Rugalmasak vagyunk. Nem számít, hogy milyen méretű vagy típusú a cég, amit el szeretne adni. Minden problémás céget átveszünk, legyen szó adósságról, tagi kölcsönről, szállítói tartozásról vagy pénztárhiányról. A cég vagyonának és kötelezettségeinek egyenlege alapján határozzuk meg azt az árat, amelyet Önnek kell fizetnie.

– Garancia

Garanciát adunk. Ha velünk adja el cégét, akkor biztos lehet benne, hogy Ön már nem lesz többé felelős a cég tevékenységéért vagy kötelezettségeiért. A cég új tulajdonosa átveszi a teljes irányítást és minden kockázatot a cégen belül.

Ne habozzon, lépjen velünk kapcsolatba még ma, és kérjen ajánlatot. Meggyőződésünk, hogy megtaláljuk a legjobb megoldást az Ön számára.

Beaufort Trading Ltd
AZ AMERIKAI MEGOLDÁS
Cégügyekben nem ismerünk lehetetlent!

Küldjön egy NAV folyószámla kivonatot és egy főkönyvi kivonatot, ezek ismeretében már konkrét ajánlatot tudunk adni. Ha a cég köztartozása meghaladja a 3 millió forintot, akkor a tulajdonosváltás bejegyzéséhez szükséges még egy, a részesedés átruházásának napjával, mint fordulónappal elkészített és könyvvizsgáló által hitelesített, a számviteli törvény szerinti közbenső mérleg benyújtásának igazolása is. Ennek hitelesítésében is tudunk segíteni.

Ha nem szeretne most részleteket leírni, jelezze elérhetőségét és keresni fogjuk, vagy kérjen online ajánlatot.

A cég eladás során cégét hazai vagy külföldi befektető vásárolja meg. Az adásvétellel egyidejűleg átveszi a cég teljes iratanyagát, házipénztárát, kötelezettségeit. Ezt követően a cég új (budapesti) székhellyel, új néven és új ügyvezető vezetésével fog tovább működni, immár az új tulajdonos kockázatára. Garantált megoldást kínálunk problémáira.

Egy cég eladása bizalmi kérdés. Mi minden erőnkkel azon vagyunk, hogy az Ön igényeinek megfelelő minőségi szolgáltatást nyújtsunk. A felmerült problémákat sikeresen, gyorsan és nem utolsó sorban biztonságosan oldjuk meg. Kérjen ingyenes konzultációt, meggyőződésünk, hogy megtaláljuk a megoldást.

Fontos!

Telefonáljon most!
+13477369907 (USA)
+36 70 25 41 479 (HU)

vagy írjon most!

Online ajánlatkérés:

* indicates required field